Блог

Cashway и Settle с ключово партньорство за по-лесно и изгодно онлайн пазаруване
26.07.2022
Cashway и Settle с ключово партньорство за по-лесно и изгодно онлайн пазаруване

Cashway.bg и Settle обединихме своите усилия в ключово партньорство с цел да превърнем онлайн пазаруването в още по-удобно и вълнуващо приключение с моментално възвръщане на % кешбек. 


Освен гарантирана изгодна сделка при всяка покупка и удобен достъп до 230+ търговци, в онлайн платформата на Cashway ще откриеш нов удобен начин, чрез който да печелиш пари обратно със Settle - една от водещите платформи за мобилни разплащания в Европа.

Избирайки Settle дигитален портфейл, всеки потребител получава мигновено изплащане на натрупан кешбек при подадена заявка в рамките на няколко минути и 20% кешбек бонус от сумата за изплащане обратно в своя профил със статус „Потвърден“.

Settle свързва хора, организации и бизнеси, създавайки лесни и удобни решения за разплащане.

Желанието за разплащане чрез мобилно устройство е все по-силно сред потребителите през последните години, а Settle осигурява перфектното решение за всеки любител на мобилните транзакции.

Създаден в Норвегия и вече с над 50 000 български потребители, дигиталният портфейл Settle е пионер в сферата на финансовите технологии от 2010 г.

Settle е напълно независимо приложение, което не е въведено, създадено или финансирано от банка и успешно предоставя възможност на хиляди потребители и бизнеси в България да изпращат и получават пари както в страната, така и от още 28 държави в Европа.

Какви са ползите за потребителите, които използват Settle за мобилни разплащания в и извън платформата на Cashway?

Плащай със Settle навсякъде, от разстояние или на място по всяко време в твоето ежедневие. Приложението ти предоставя възможност да: 

 • Пращаш и получаваш пари мигновено единствено с телефона си.
 • Плащаш сигурно за секунди само с 1 докосване на екрана.
 • Използваш контактите от телефона си без необходимост от въвеждане на банкови сметки.
 • Плащаш директно от картата си, без необходимост от top up.
 • Поискаш пари от всеки телефонен номер и да отмениш запитването си по всяко време.
 • Поддържаш наличности от различни валути в Settle сметката си.
 • Виждаш Settle сметката си и всичките си карти на 1 място.
 • Добавяш издадена в ЕС дебитна или кредитна карта
 • Получаваш сигурност за своите данни и пари с първокласно криптиране, ПИН, биометрия и допълнителна защита в приложението с най-високия клас сертификат за платежната индустрия.
 • Прехвърляш до 500 лв. на свои близки и познати в чужбина в 28 европейски страни при изгодни валутни курсове евро/лев и при такса от само 1 лв на превод. 
 • Получаваш кешбек от платформата на Cashway мигновено заедно с 20% бонус кешбек от заявената сума за изплащане.


Settle осигурява бърза и удобна регистрация в 3 лесни стъпки


За да се възползваш от мигновено разплащане, лесни транзакции, изгодни валутни курсове и много други предимства, които Settle ти предоставя, създай своя профил в платформата още сега, като изпълниш следните стъпки:

 1. Изтегли мобилното приложение на Settle от Google Play Store или App Store и се регистрирай с телефонния си номер. Ако разполагаш с повече от един телефонен номер, то трябва да избереш само един от тях - дублиращите регистрации се изтриват.
 2. Въведи платежна карта, която е издадена в една от 28-те европейски държави, в които Settle оперира. 
 3. Въведи еднократно 3D парола. Всяка банка разполага със свой собствен начин за активиране на 3D паролата на съответна карта.

 

Избери Settle и се възползвай от новите възможности за получаване на кешбек в платформата на Cashway.

Всички потребители, избрали Settle като метод за изплащане на кешбек в нашата платформа, ще могат да се възползват от 20% бонус кешбек на Cashway.bg до края на годината.

Ако все още не си потребител на Cashway, регистрирай се ТУК, за да получиш достъп до неустоими отстъпки и изгодни кешбек оферти.

Не забравяй да ни последваш в социалните мрежи и да се включиш в играта ни с награди 2 ваучера по 200 лв. за пазаруване във Fashion Days - сподели ни своята обратна връзка и впечатления от пазаруването в новата платформа Cashway.bg, за да участваш в томболата!