Теми

Нямам регистриран кешбек? Какво да направя?

Нашата услуга е основана на това да ти помагаме да спестяваш допълнително от твоето пазаруване, като ти даваме кешбек за всяка покупка. Въпреки, че ние се стремим постоянно да подобряваме услугата си и да те награждаваме с кешбек, то понякога е възможно да няма отчетен такъв за твоя покупка дори след срока от 2 дни, който е заложен в условията ни. Какви могат да бъдат причините за неотчетен кешбек може да прочетете на Причини за неотчетен кешбек и как да си го гарантирам.

В тази тема ще ти обърнем внимание какво да направите и какъв е процеса, ако се окаже, че за твое пазаруване от наш партньор, нямаш отчетен кешбек. Ето и процеса в следващите стъпки:

1. Най-важно условие, преди да направиш запитване към нас за пропуснат кешбек, е да изчакаш 2 пълни дни след направената поръчка. Това е срока за регистриране на кешбек от наша страна в 99% от случаите. Ако на третия ден все още нямаш регистриран кешбек за твоята покупка, тогава можеш да направиш Заявка за липсващ кешбек.

2. Когато срока за регистриране на кешбек е преминал и все още нямаш отчетен такъв, може да пуснеш Заявка за липсващ кешбек през вашият профил както е показано по-долу:

Информацията, която трябва да попълниш, е следната:

  • Магазин - избираш магазина, от който си направили поръчката
  • Дата на поръчката - може да избереш само от датите, на които си направил посещение към този магазин през платформата ни. Ако датата на поръчката ти не е от списъка с дати, няма как да подадете заявка за конкретната поръчка, защото вероятно не си преминал през Сайта ни или времето между посещението и самата поръчка е прекалено голямо.

Също така имай в предвид, че можеш да правиш заявки за липсващ кешбек за поръчки не по-стари от 30 дни от текущата дата. Ако избереш по-стара дата, системата ще ти изведе съобщение, с което ще те информира за това.

  • Номер на поръчката - попълваш номера на поръчката ти
  • Стойност на поръчката - тук трябва да въведеш стойността на поръчката си без ДДС. Това е важно, защото кешбек се начислява на база стойността без ДДС. Може да видиш каква е стойността на покупката ти без ДДС от получената фактура от търговеца или да раздлиш сумата на поръчката ти с ДДС на 1.2 и ще получиш сумата без ДДС.
  • Валута - ако поръчката е направена в различна валута от Български лева, избери конкретната валута. 
  • Скрийншот от поръчката -  трябва да прикачиш снимка/скрийншот от твоя профил в съответния онлайн магазин или от твоя имейл с потвърждение на поръчката
  • Устройство - през какво устройство е направена поръчката
  • Браузер - през какъв браузер е направена поръчката

3. След като потвърдиш заявката за липсващ кешбек, тя преминава в статус Нова, като можеш да видиш самата заявка в меню Липсващ кешбек в твоя профил. 

4. Следващата стъпка е ние да обработим заявката и да я пуснем към съотвения търговец или директно, или чрез нашите посредници (Афилиейт мрежи), с които работим. Когато направим това, ние ще сменим статуса на твоята заявка на В обработка, като ти ще получиш имейл известие за това. Всеки търговец има определен срок за обработка на такива заявки, в които или да одобри, или откаже изплащането на такъв кешбек. Обикновенно в рамките на 90 дни тези заявки биват обработени. Понякога това става и доста по-рано или е възможно да има забавяния от страна на търговеца.
5. След като получим обратна връзка от търговеца с одобрение или отказ, ще променим статус на заявката на Одобрена или Отказана, като ще получиш имейл известие за това. Ако заявката е одобрена, автоматично ще се генерира нов кешбек запис за теб в секция Кешбек покупки. Ако заявката е отказана, ние ще те информираме с конкретната причини за това. 

 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!