Теми

Кешбек срокове

Нека те запознаем с основните срокове за кешбек:

  • Регистриране на кешбек – при отчитането на кешбек в сила важат следните условия: Кешбек се добавя в профила ти в рамките на до 2 дни след осъществената покупка със статус Непотвърден. Ако в рамките до 2 дни не си получил известие от нас за зареден кешбек от твоята покупка, може да пуснеш заявка за липсващ кешбек от профила си;
  • Потвърждаване на кешбек - всеки магазин има конкретен срок за потвърждаване на кешбек и този срок може да се види в секция Кешбек срокове на съответния магазин в Сайта ни. 

Също така този срок е показан в менюто кешбек покупки в твоя профил. На всеки зареден твой кешбек е обявенo до коя дата трябва да бъде одобрен.

В този срок влиза времето за одобрение от търговеца и времето на Cashway.bg да обработи този кешбек. Ние обработваме кешбек веднъж в периода между 20-то число и краят на месеца за всички регистрирани покупки с непотвърден кешбек за предходните месеци. Нека ти дадем пример:

Да кажем, че имаш регистриран кешбек на 10.02.2022 г. от Fashion Days. В края на февруари 2022 г. ние извършваме процес по потвърждаване на кешбек за предходните месеци. Тъй като условията на търговеца са да ни потвърди кешбек до 30-60 дни, то твоята покупка от 10.02.2022 г. все още е била в статус Непотвърдена, тъй като не са изминали 60 дни от покупката и датата ни за обработка на кешбек. Следователно потвърждаването на кешбек за тази покупка ще се осъществи в края на март месец, когато обработваме пак кешбек за предходния период. В този момент ще има около 40 дни от датата на покупката и датата на потвърждение на кешбек от нас. Разбира се това зависи и от това кога нашия партньор ни потвърждава този кешбек (в повечето случаи това става до 30 дни като има търговци, които потвърждават по-бавно и такива, които правят това по-бързо от зададения за тях срок). Ако това се случи по-рано, то разбира се кешбек от наша страна ще се потвърди по-рано.

  • Изплащане на кешбек - кешбек ще бъде изплатен в рамките на 6 работни дни от датата на поискаване от твоя страна (в повечето случаи този кешбек може да бъде изплатен много по-рано).

 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!