Вземи двоен кешбек от iHerb!

Вземи двоен кешбек от iHerb!

Нашата мисия е да ти покажем новия път към умното и изгодно пазаруване!

Винаги сме се водили от мисълта, че всеки трябва да бъде максимално информиран и улеснен, докато прави покупки онлайн. И се гордеем, че точно чрез пазаруването с кешбек откриваш изцяло нов начин да спестяваш пари и време без никакви усилия и напълно безплатно!

Как започна всичко?

Вдъхновени от идеята да направим онлайн пазаруването още по-изгодно и достъпно за всеки, през 2016 г. създадохме първата изцяло българска платформа, OnlinePromo.bg, която ти предоставя възможността да пазаруваш и печелиш! OnlinePromo събира актуалните оферти и кампании от над 240 търговеци на едно място и ти предоставя възможността да си върнеш обратно до 30% от стойността на покупката под формата на кешбек.

Как започна всичко?

Ценности

Ние вярваме, че всеки заслужава свободата да бъде себе си, да има и да преживява това, което иска по изгоден и достъпен начин. Истинската валидация на нашата идея бе растящият брой търговеци и потребители, с които заедно превръщаме пазаруването в приключение, което не само ти носи щастие от новата придобивка, но и допълнителна финансова награда.

Ценности
2017

Първи стъпки

 • В мисията ни да трансформираме обикновеното в необикновено се включиха 40 търговци.
 • Само за 1 година нашето семейство се разрастна до 1 000 активни потребители, които пазаруват, забавляват се и печелят
 • За тази година изплатеният кешбек достигна 5 000 лв.
2018

Първа голяма вълна от нови партньори

 • 100 нови търговци влезнаха в мрежата на OnlinePromo.bg и така дадохме на нашите потребители шанс да печелят повече кешбек.
2019

5 пъти повече активни потребители

 • Достигнахме до 5 000 активни потребители и изплатихме над 15 000 лв. кешбек.
2020

Нова голяма вълна от нови търговци

 • Все толкова вдъхновени да предоставим максилно изгодни решения и да превърнем пазаруването във вълнуващ начин за спестяване, добавихме още над 100 нови магазина в мрежата ни.
 • Достигнахме до над 10 000 активни потребители и изплатихме над 40 000 лв. кешбек.
2021

Първо голямо признание, за това което правим

 • Стартирахме 2021 г. с 1-во място в състезание за най-добър афилиейт партньор в България, проведен от водещата афилиейт маркетинг платформа Profitshare.bg.
 • През март 2021 г. станахме член на Българската Е-комерс Асоциация (БЕА).
 • Когато си отдаден на мисията си и се водиш от желанието да споделяш, няма граници, които могат да те спрат! За тази година достигнахме 18 000 активни потребители и над 55 000 лв. изплатен кешбек.
Ето ни и днес
 • За 6 години превърнахме идеята в успех! Водени от желанието си да надградим постигнатото и да го развием, през 2022 г. се изправихме пред една от най-големите ни трансформации. Обединихме своите партньори и потребители под нов бранд „Cashway“ – платформа, която осигурява още по-лесен и удобен достъп до повече оферти и възможности за изгодно пазаруване и печалба. Запазваме ценностите и амбициите си и повишаваме в пъти Вашето изживяване по пътя на изгодното пазаруване.
 • Със смели крачки напред продължаваме да предоставяме информиран и изгоден избор за актуални кампании на своите потребители и да превръщаме онлайн пазаруването в наслада, печалба и спестени пари обратно в джоба ти!
Ето ни днес