Блог

Cashb(l)ack Friday 2022!
11.11.2022
Cashb(l)ack Friday 2022!

Готови ли сте да отпразнувате празничния сезон с невероятни оферти?

Отново е онова време от годината, в което търговците на дребно и купувачите са изключително щастливи. Часовникът тиктака и обратното броене до Черния петък е включено.

Тази година Черният петък официално се пада на 25-ти ноември и е последван от Кибер понеделник на 28-ми ноември. Всяка година обаче разпродажбите на Черния петък започват все по-рано. Тази година видяхме първите ранни разпродажби на Черен петък, които започнаха в началото на ноември.

Точно сега виждаме тонове ранни отстъпки за Черен петък от редица големи търговци на дребно като FashionDays, AboutYou, Vidaxl, Obuvki, Modivo, Notino и други.

Както в миналото, Черният петък често надхвърля най-добрите цени, предлагани през годината. Можете да очаквате да спестите от почти всеки наличен продукт. Независимо дали пазарувате ново легло, най-новите технологии или ново зимно палто, Черен петък 2022 г. ще покрие нуждите ви.

Определено има два лагера купувачи, когато става дума за най-големият месец за пазаруване в годината: тези, които нетърпеливо са съставяли списъци с желани продукти още преди месеци, и тези, които получават тръпки от безпокойство, когато се чуят думите „Черен петък“. Независимо от това къде попадате в този спектър, вероятно искате да пестите пари – и тук влизаме ние.

 Специално за вас създадохме кампанията ни Cashb(l)ack Friday, където събрахме всички най-добри оферти за Черен петък от нашите парньори. Също така, за всяка покупка направена през Cashway.bg ще спестите допълнително до 30%, в зависимост от процента кешбек на съответният търговец.

Имайте предвид, че много от най-добрите оферти за Черен петък ще се разпродадат бързо, така че ако видите особено добра оферта за артикул, който искате и отговаря на бюджета ви, вземете го, преди да се е разпродал.

Как да намерите най-добрите оферти на Черния петък?

Няма да ви навреди да маркирате сайтовете на любимите си магазини като любими да проверявате често, за да видите дали са пуснати нови промоции.

Също така е подходящият момент да се абонирате за нашият бюлетин, тъй като това е най-прекият начин да разберете кога започват разпродажбите на нашите партньори.

И не забравяйте да ни следвате във Facebook и Instagram и проверявайте сайта ни редовно. В месеца на Черния петък (и всеки друг ден от годината) ще подчертаваме най -добрите оферти денонощно, които няма да искате да пропуснете.

Приятно пазаруване и пестене с кешбек!