Вземи до 15% кешбек с Temu!

Вземи до 15% кешбек с Temu!

Блог

Коледни Advent календари 2021
01.10.2021
Коледни Advent календари 2021

Знаем, че е рано, но коледните адвент календари за красота са на път да стартират. Независимо дали търсите луксозни удоволствия или съотношение цена / качество, има календар за красота за всички.

 Обратното броене до Коледа винаги е вълнуващо, но адвент календарите за красота правят всяка сутрин още по -специална.

 От фаворити на улицата като M&S,Feelunique, The Body Shop и Lookfantastic до годишни луксозни хитове като Armani и Decleor, винаги има богат избор от адвент календари за красота. Зад вратата се крие асортимент от култови грижи за кожата, грим, който трябва да имаш и пристрастяващи парфюми, което означава, че единственото трудно решение, което трябва да вземете, е дали да си купите такъв за себе си или за някой друг.

 Но ще трябва да решите бързо: адвент календарите за красота се продават доста бързо - и нямаме съмнение, че тази година ще бъде същата история.


И така, ние съставихме списък с най -търсените и борбени варианти за 2021 г., за да можете да разгледате какво има вътре и да изберете календарите за красота с най -добра стойност. И да не забравяме, че най-важното е, че ще получите „кешбек“ (пари обратно) за всеки закупен Адвент Календар през мрежата на cashway.bg.

Thebodyshop Коледен календар Ultimate XM21 – 299,90 лв.

В красивата кутия на Коледен календар Ultimate ви очакват 25 изненади - продукти за тяло, лице, коса, грим, както и забавни аксесоари. Откривайте нова изненада всеки ден!

ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ В КАЛЕНДАРА Е НАД 400 ЛВ!

Купи календарът от thebodyshop.com и вземи 6% кешбек

Thebodyshop Коледен календар Deluxe XM21 – 199,90 лв.

В красивата кутия на Коледен календар Deluxe ви очакват 25 изненади - продукти за тяло, лице, коса, грим, както и забавни аксесоари. Откривайте нова изненада всеки ден!

ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ В КАЛЕНДАРА Е НАД 250 ЛВ!

Купи календарът от thebodyshop.com и вземи 6% кешбек

Thebodyshop Коледен календар Entry XM21 – 129,90 лв.

В красивата кутия на Коледен календар Entry ви очакват 24 изненади - продукти за тяло, лице, коса, както и забавни аксесоари. Откривайте нова изненада всеки ден!

ОБЩАТА СТОЙНОСТ НА ПРОДУКТИТЕ Е НАД 180 ЛВ!

Купи календарът от thebodyshop.bg и вземи 6% кешбек

Календар Lookfantastic Advent Calendar -  £85.00 (25 продукта)

2021 е годината за ВАС! За да завършите блаженството в грижата за кожата и най-доброто овладяване на грима тази Коледа, Lookfantastic имат 25 невероятни продукта, които можете да пробвате и насладите.

Купи календарът от lookfantastic.com и вземи до 5% кешбек

Календар Armani Beauty Christmas Advent Calendar - £249.00 (24 продукта)
Тази Коледа Armani beauty ви кани да изследвате техните икони за красота и аромат в новия изключителен адвент календар. Потопете се във вдъхновяващия и завладяващ свят на Джорджо Армани, откривайки 24 от най -емблематичните му продукти, включително Si Eau de Parfum, Lip Maestro #400 и новия аромат Icon My Way Eau de Parfum.
Купи календарът от lookfantastic.com и вземи до 5% кешбек

Календар Rituals The Ritual of Advent Calendar 2021 - £59.90 (24 продукта)
Започнете обратното броене до Коледа в лукс, с Rituals The Ritual of Advent Calendar 2021. Този адвент календар за красота е изпълнен с мини наслади, включващи 24 Rituals изненади,които ще отваряте чак до Бъдни вечер.
Купи календарът от lookfantastic.com и вземи до 5% кешбек

Календар Lumene Advent Calendar -  £89.90 (24 продукта)

Открийте уникални изненади за грижа за кожата и грим в празничния адвент календара на скандинавската марка за красота Lumene.
Купи календарът от lookfantastic.com и вземи до 5% кешбек

Календар BeautyPro 12 Days of Christmask Advent Calendar -  £39.00 (12 продукта) Насладете се на момент на самогрижа с BeautyPro 12 Days of Christmask Advent Calendar. Адвентният календар включва колекция от наградени листови маски за лице, очи, ръце и крака. Независимо дали ги подарявате или запазвате за себе си, зад всяка врата има заслужена почерпка.

Купи календарът от lookfantastic.com и вземи до 5% кешбек

Календар Feelunique Beauty Advent Calendar 2021-  £119.00 (27 продукта)
С обща стойност над £385, но струващ само £119 (това е спестяване от £266, между другото), тазгодишното издание е изпълнено с не по-малко от 27 угаждащи наслади. Предлагайки луксозен микс от нови и емблематични продукти от Charlotte Tilbury, Emma Hardie, ELEMIS, Aromatherapy Associates и други, той предлага пет продукта в пълен размер, включително Huda Beauty Nude Obsessions Palette.

Купи календарът от Feelunique.com EU и вземи до 4% кешбек

Календар DECLÉOR Advent Calendar 2021- €136.80 (24 продукта)
Влезте в лабораторията Decléor с тазгодишния коледен адвентен календар. Подарете на себе си или на любим човек 24 -те луксозни продукта, скрити зад всяка врата.Представяйки задължителна селекция от иновативни формули, адвент календарът ще преобрази вашата рутинна красота и ще ви помогне да съживите кожата си.
Купи календарът от Feelunique.com EU и вземи до 4% кешбек