Теми

Отчитане на кешбек при пазаруване от мобилно приложение

Основно технологията за отчитане на кешбек е базирана на използването на "бисквитките" на твоя браузер. Поради тази причина и факта, че мобилните приложения не са базирани на използването на браузер, в повечето случаи кешбек не може да се отчете, когато пазаруваш от мобилното приложение на даден магазин. Когато това е така то ще бъде описано в условията за кешбек на съответния търговец. Разбира се има изключения и има търговеци при, които дори пазарувайки през тяхното мобилно приложение, може да получиш кешбек. Това е благодарени на различна техническа интеграция, която зависи изцяло от съотвения магазин. Това също ще бъде описано в условията на търговеца.

След като не мога да получа кешбек през мобилно приложение, защо когато достъпвам съотвения търговец през Cashway не ми отваря сайта на магазин, а директно мобилното приложение?

Отварянето на мобилното приложение на даден магазин, когато се опитваш да достъпиш сайта му през твоя телефон зависи изцяло от търговеца и за съжаление ние по никакъв начин не може да повлияем на това действие. В такива момента, ако искаш да печелиш кешбек ти препоръчваме или да изтриеш мобилното приложение от телефона си, или да използваш друго устройство, като лаптоп или таблет и да използваш браузер за достъпване на сайта на магазина.

 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!