Вземи двоен кешбек от iHerb!

Вземи двоен кешбек от iHerb!

Теми

Как да започна да пазарувам през Cashway?

Печеленето на кешбек чрез Cashway.bg е изключително лесно. По същество използваш нашия Сайт като търсачка, за да намираш търговеца, от който искаш да пазаруваш. След това посещаваш страницата на магазина чрез нас, за да можем да проследим връщането на парите в сметката ти.

Когато посетиш начална ни страница, ще видиш, че изглежда така:

За да започнеш, можеш да търсиш конкретно по име на магазина, или можеш да прегледаш нашите категории като задържиш курсора на мишката над нашите категории, както е показано на снимката по-горе и да отидеш на съответната категория с всички магазини и оферти за нея.

 

Как да намеря какъв кешбек ще получа?

 

След като си решил от кой магазин да пазаруваш, ще искаш да разбереш какви са кешбек ставките и как да се възползваш от тях. Първото нещо, което ще видиш, е това:

Точно под името на магазина ще видиш какъв кешбек може да получиш от този магазин. Процентът кешбек може да бъде фиксиран или вариращ. Обърни внимание, че когато процентът кешбек е вариращ, ще бъде изписано „ до X% кешбек“, тъй като търговецът може да има много различни предложения и условия за кешбек. Всички кешбек ставки може да видиш в секция „Кешбек ставки“, за да знаеш точно каква ставка за кешбек можеш да получиш от съответната твоя покупката.

Ще покажем всяка ставка за кешбек, която в момента е налична за този търговец. Докато през по-голямата част от времето можеш да закупиш всичко и да получиш кешбек, може да има и случаи, когато кешбек е ограничен до определени продукти или услуги. Ако не виждаш ставка за кешбек, която е приложима за покупката, която правиш, това може да означава, че магазинът не предлага кешбек за артикула или услугите, които искате да закупите. За повече информация за такива изключения те съветваме да прочетеш секция „Кешбек условия“, както е показано по-долу или да се свържеш с нас преди да направиш покупката си, за да можем да ти помогнем да определиш дали ще се дължи кешбек. Всеки търговец има свои собствени условия за кешбек и всички те са изброени в тази секция с условията. Съветваме те винаги да преглеждаш този раздел, за да провериш дали отговаряш на всички условия.

Други важни секции, на които трябва да обърнеш внимание, са "Кешбек срокове" и "Кешбек правила" както е показано по-долу. Сроковете са важни, за да си информиран след колко време се отчита кешбек в профила ти и след колко време този кешбек може да бъде потвърден. Относно кешбек правилата е важно да ги знаеш, защото те са общовалидни за пазаруването с кешбек и ще ти помогнат да избегнеш ситуации, в които може да не ти се отчете кешбек.

 

Как да направя покупка?

 

След като си прочел цялата полезна информация и си решил какво искаш да закупиш и каква ставка за кешбек ще очакваш,  всичко, което остава да направиш в нашия Сайт сега е да кликнеш върху бутон  „Пазарувай сега“. 

Кликането на този бутон ще те отведе до началната страницата на магазина и ще ни позволи да проследим покупката ти с оглед регистриране за кешбек. Понякога, в случаите на оферта, пренасочването от нас може да те отведе до конкретната страницата на конретната оферта.

След кликането ще ти отворим нова страница, на която за няколко секунди ще видиштова:

Това e наша страница, която те пренасочва към страница на търговец. След това страницата на магазина ще се зареди автоматично и ти можеш да пазаруваш както обикновено! Продължи с покупката си както обикновено, а ние ще свършим останалата работа, за да проследим връщането на кешбек.

Какво става след това?

 

След като завършиш покупката си онлайн, в повечето случаи, твоята покупка ще се отрази в твоя профил със съответния кешбек в рамките на 2 дни. Просто трябва да изчакаш, а ние ще свършим цялата работа вместо теб и дори ще ти изпратим имейл, за да те уведомим, когато кешбекът ти е потвърден и готов за теглене!

 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!