Блог

GIFT TUBE - платформа за ваучери за преживявания!
20.10.2022
GIFT TUBE - платформа за ваучери за преживявания!

Gift Tube e уникална услуга, която ви дава възможност да подарите ваучер за преживяване. Радваме се, че вече е част от нашия богат списък с търговци и че може всеки да спести допълнително, като пазарува през Cashway.bg. За всеки ваучер, закупен през нашата платформа, получаваш 2% кешбек.

Защо ваучер за преживяване от Gift Tube е лесно, удобно и оригинално решение за подарък?

GIFT TUBE (gift-tube.com) е най-голямата платформа за ваучери за преживявания, която предлага избор от 500+ забавления, с които да направиш оригинален подарък. С ваучерите си на стойност или за конкретно преживяване, тя предлага гъвкави услуги както за крайни и корпоративни клиенти, така и за ползвателите на ваучерите, които могат сами да избират преживяване.

За да зарадват и мотивират своите служители, компаниите избират Gift Tube за партньор, с когото реализират кампаниите си за employer branding, бонус пакети и тиймбилдинги. Ваучерите за преживяване са оригинален стимул за малки и големи екипи, подходящи са и като комплимент към бизнес партньори, универсално решение са за награда във вътрешни състезания или кампании.

Разнообразие от услуги В Gift Tube ще намериш както пълно разнообразие от приключенски услуги така и богата колекция от преживявания за хора, които не са запалени по адреналина. С Gift Tube ваучер можеш да подариш масаж или спа терапия, арт занимание, дегустация, билет за събитие, преживявания за спорт и здраве, фотосесии, ескейп стаи, готови парти пакети за рожден ден и много ексклузивни и нестандартни услуги, които се предлагат само от платформата. 

ПРАВИШ ПОДАРЪК - ПОЛУЧАВАШ ПОДАРЪК КЪМ ВСЕКИ ВАУЧЕР 

Поръчвайки ваучер от Gift Tube клиентът винаги получава и безплатно преживяване - подарък от Gift Tube. Всеки месец подаръкът е различен: козметична процедура, игра, терапия, урок и др.

Гъвкавост и удобство:

  • Gift Tube предлага 2 вида ваучери - на стойност (получателят сам избира от галерия със забавления) и ваучери за конкретни преживявания.
  • Всички ваучери са с 1 година валидност
  • Опаковката на Gift Tube е безплатна! Тя представлява рециклируем тубус, в който се поставя елегантен ваучер
  • Ако търсиш спешен подарък – получаваш дигитален ваучер 24/7
  • Платформата предоставя пълна свобода за ползването на стойността на ваучера – услугите могат да се заменят, комбинират, доплащат.

Отлично обслужване:

  • Партньорите на Gift Tube са професионалисти, които предлагат качествени услуги и високо ниво на обслужване
  • Клиентите на Gift Tube получават внимание, търпение, приятелско отношение и бързина при обслужването.