Теми

Как да изтегля моят кешбек?

Ако сте достигнали минималната сума за изтегляне и имате настроен поне един начин за изплащане, може да поискате да ви бъде изплатен кешбек по следният начин:

  • Отивате на страница Изплащане на кешбек във вашият профил
  • Избирате предпочитания и настроен от вас начин за изплащане и натискате бутона Изтегли: 
  • След като направите заявката ще получите съобщение, че тя е приета с конкретен номер и ще може да видите детайли за заявката си по-долу в секция История на изплащане. 

Първоначално всяка заявка е със статус "Поискан". След като бъде обработена от нас и вашият кешбек изплатен, тази заявка преминава в статус "Изплатен", за което ще получите имейл известие.

Особенности при изплащане чрез ваучер за подарък

Когато поискате вашият кешбек чрез ваучер, обикновено сумата трябва да бъде цяло число. При избор на съответния ваучер, ще трябва да изберете точната сума за изплащане от позволените възможности за конкретния магазин. Остатъчната сумата от вашият кешбек за изплащане ще ви бъде върната автоматично обратно в профила ви като нов запис със статус Непотвърден и ще премине автоматично в статус Потвърден, след като обработим и изплатим вашата заявка.

Нека ви дадем пример: Имате сума за изплащане 30,55 лв. и искате да получите сумата чрез ваучер от даден магазин. Да кажем, че конкретния ваучер има позволени стойности в диапазона от 10 до 600 лв., които трябва да са цели числа и кратни на 10. Вие може да изберете най-близката стойност до вашата налична за изплащане, а именно 30 лв. като ваучер, като останалата стойност от 0,55 стотинки ще ви бъдат върната обратно в профила и ще бъдат част от вашето следващо изплащане на кешбек.

Ако за дадения ваучер има предложен кешбек бонус от нас, то след като обработим вашата заявка ще получите и този бонус под формата на нов кешбек запис със статус Потвърден в профила ви.


 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!