Теми

По какъв начин и за колко време ще получа своя кешбек?

Вече можеш да изтеглиш кешбека си по много различни начини. Ето кои са те с кратко обяснение:

  • Банков превод

Можеш да получиш твоя кешбек директно в твоята банкова сметка. Имай в предвид, че сумата постъпва в сметката ти до 24 часа в работни дни след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане. При почивни или неработни дни, сумата ще постъпи в сметката ти на първия работен ден.

  • Еконт

Може да получиш твоя кешбек като пощенски паричен превод чрез куриерска фирма Еконт на твой личен адрес или до офис на куриера, като предоставиш съответния адрес в настройките на профила си. Обикновено сумата може да получиш на следващия работен ден след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане, но имай в предвид, че ако има забавяне, това се дължи на забавяне от страна на Еконт.

  • Paypal

Сумата на заявения кешбек ще получиш в твоя Paypal акаунт в рамките на същият ден след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане.  Имай в предвид, че ние изплащаме сумата във валута Евро и може да се наложи да приемеш ръчно този превод, ако твоят Paypal акаунт е във валута, различна от Евро.

  • EasyPay в брой

Имаш възможност да получиш твоя кешбек в удобна за теб каса на EasyPay в брой още на следващия работен ден след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане.

  • ePay.bg микросметка

Сумата на заявения кешбек ще получиш в твоята ePay микросметка в рамките на същият ден след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане. Имай в предвид, че може да получиш изплащане на кешбек по ePay микросметка само ако си потребител ниво 3

  • Ваучер за подарък

Получаваш сумата на твоя кешбек под формата на електронен ваучер за покупка от даден магазин. Той се получава на имейл от избрания търговец в рамките на същия ден след като обработим със статус Изплатен твоята заявка за изплащане. Ако не намираш този имейл ти препоръчваме да провериш в папка СПАМ на твоята електронна поща.

Ако избереш ваучер за подарък, можеш да получиш и бонуса за изплащане и той ще ти бъде зареден автоматично в твоя профил веднага след като обработим и изплатим заявения от теб кешбек.

Към момента можеш да получиш кешбек чрез ваучер от следните магазини: Fashiondays, Notino и Thebodyshop.

Условията за всеки ваучер са описани на страница Изплащане на кешбек

  • Settle wallet

Settle е дигитален портфейл, чрез който може да изпращаш и получаваш пари мигновенно от други притежатели на този портфейл. Също така може да правиш плащания в различни онлайн магазини. Благодарение на нашето партньорство със Settle можеш да получаваш твоя кешбек в портфейла си мигновенно след като направиш твоята заявка за изплащане. В допълнение към това можеш да получиш 20% кешбек бонус, който ще ти бъде зареден обратно в профила веднага след изплащането на твоя кешбек.

 

Срок за обработка и изплащане на заявен кешбек

След като направиш заявка с избрания начин на изплащане, твоят кешбек ще бъде обработен и изплатен в рамките на 6 работни дни от датата на заявката. В повечето случаи този кешбек може да бъде изплатен по-рано от 6 работни дни в зависимост от обема на работа. След като бъде изплатен ще получиш имейл за това.

Детайла информация как те изтеглиш своя кешбек може да намериш ТУК

 


Не можеш да намериш това, което търсиш? Много съжаляваме да чуем това, но не се притеснявай. Можеш да се Свържеш с нас и ние ще ти отговорим възможно най-скоро!